Din varukorg

Totalt: 0:-
Fortsätt Handla
0346 - 300 68

Datapolicy

Dataskyddspolicy

Vem är registeransvarig för dina personuppgifter?
Jensen & Celander AB är registeransvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina dessa i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser. 

Jensen & Celander AB
Bäckvägen 5
311 60 Ullared
Org. nr: 556188-1557
Ansvarig: Martin Celander

Varför samlar vi in personuppgifter?
För att kunna fullfölja vår del av avtalet gentemot dig som kund så behöver vi vissa uppgifter för att kunna leverera varorna.

Var lagras uppgifterna?
Alla uppgifter lagras enligt lag på en säker server i Sverige.

Vem har tillgång till uppgifterna?
Alla medarbetare på Jensen & Celander AB har tillgång till de personuppgifter som krävs för att leverera till dig eller bistå med hjälp angående en order, reklamation eller garantiåtgärd.

Hur länge sparas uppgifterna?
Uppgifterna sparas så länge det finns relevans för att lättast hjälpa till vid en garantiåtgärd men max 5år. När du registrerat dig som kund lagras dina uppgifter så länge du är aktiv som kund, inaktiva kunder raderas efter 3år.

Vilka är dina rättigheter?
Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Du kan kontakta oss och vi skickar dig dina personuppgifter via e-post.
Du har rätt att begära rättelse av dina personuppgifter om de är felaktiga eller rätten att komplettera ofullständiga personuppgifter. 
Du har rätt att när som helst radera alla personuppgifter som behandlas av oss med undantag av pågående ärenden.

Kontakt
Om du har synpunkter på vår behandling av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss. Du kan antingen ringa till 0346 eller sända ett mail till info@fiskebutiken.nu. Om du är missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen, som är regulatorn för behandling av personuppgifter

Varumärken