Vision Vibe 125 Intermediate

695:-  399:-

  • Modell: Vibe125int
  • Ett fåtal kvar  Ett fåtal kvar

Vänligen välj:Vision Vibe 125 Intermediate!

Vibe 125 Ny supercoating – med Teflon®!
Visions Vibe-linor har en ny coating som glider lätt i ringarna och som fungerar utan rullminne även vid riktigt låga temperaturer. Den låga friktionen på coatingen får vi genom att tillsätta Teflonpartiklar vid tillverkningen, vilket också gör att den här coatingen inte nöts av när man använder linan. Tack vare den stumma kärnan på linan blir det lättare att känna hugg och dessutom överför den kastenergin mer effektivt and vad andra linkärnor gör.

Vibelinorna är ett helt nytt koncept när det gäller att välja rätt lina. De är både markerade med den verkliga klumplängden och vikten och vi har dessutom klassat den enligt AFTM i den spöklass som linan fungerar bäst för.

Vibe 125 har en 12,5 m lång klump och är därför en ypperlig allround-lina. Den har likt Vibe 85, klumpvikten angiven i gram och grains, men då samma vikt är fördelad på en längre klump känns Vibe 125 något lättare i jämförelse med Vibe 85. Vibe 125 är dessutom klassad mer i relation med AFTM-standard. När du väljer en Vibe 125-lina föreslår vi att du väljer en 5-6-lina till ett klass 5 spö och en 6-7-lina till klass 6 spö.Vibe 125 är lätt att rollkasta med och ger väldigt långa kast om man använder överhandskast. Den fabrikstillverkade öglan i linspetsen gör det enkelt att byta tafs. Finns i flytande i klass 4-10 och med 3m int.tip, SloMo-klump och Sink4-klump i klass 5-10.

 
Kunder som köpt denna produkt köpte även...Manufacturers