Senaste nytt

Dataskyddspolicy

Vem är registeransvarig för dina personuppgifter?
Jensen & Celander AB är registeransvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina dessa i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser. 

Jensen & Celander AB
Bäckvägen 5
311 60 Ullared
Org. nr: 556188-1557
Ansvarig: Martin Celander

Varför samlar vi in personuppgifter?
För att kunna fullfölja vår del av avtalet gentemot dig som kund så behöver vi vissa uppgifter för att kunna leverera varorna.

Var lagras uppgifterna?
Alla uppgifter lagras enligt lag på en säker server i Sverige.

Vem har tillgång till uppgifterna?
Alla medarbetare på Jensen & Celander AB har tillgång till de personuppgifter som krävs för att leverera till dig eller bistå med hjälp angående en order, reklamation eller garantiåtgärd.

Hur länge sparas uppgifterna?
Uppgifterna sparas så länge det finns relevans för att lättast hjälpa till vid en garantiåtgärd men max 5år. När du registrerat dig som kund lagras dina uppgifter så länge du är aktiv som kund, inaktiva kunder raderas efter 3år.

Vilka är dina rättigheter?
Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Du kan kontakta oss och vi skickar dig dina personuppgifter via e-post.
Du har rätt att begära rättelse av dina personuppgifter om de är felaktiga eller rätten att komplettera ofullständiga personuppgifter. 
Du har rätt att när som helst radera alla personuppgifter som behandlas av oss med undantag av pågående ärenden.

Kontakt
Om du har synpunkter på vår behandling av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss. Du kan antingen ringa till 0346 eller sända ett mail till info@fiskebutiken.nu. Om du är missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen, som är regulatorn för behandling av personuppgifter

20171219
God Jul & Gott Nytt År!
 
Vill önska alla kunder och vänner en riktigt God Jul & Gott Nytt År.
Följande öppettider gäller under jul- och nyårshelgen:
Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: Stängt
Nyårsafton: Stängt
Nyårsdagen: Stängt
Trettondagsafton 5/1: 10-14
Trettondagen 6/1: Stängt
Vi har även stängt på söndagar under januari till och med mars.
 


 
Glad Påsk!
Massvis med nya prylar har anlänt till butiken. Både för havsöringsfisket och gäddfisket m.m.
Vi har öppet hela påskhelgen men med lite kortare öppettider:
Långfredagen: 11-14
Påskafton: 10-14
Påskdagen: 11-14
Annandag påsk: 11-14
Välkommna och Glad Påsk!
 
Granen är pyntad och det lackar mot jul. Vill passa på att önska alla vänner och kunder en riktigt God Jul och Gott Nytt År!
Våra öppettider under helgerna:
Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag Jul: Stängt
Nyårsafton: Stängt
Nyårsdagen: Stängt
Trettondagsafton 5/1: 10-14
Trettondagen 6/1: Stängt
 
 
Glad Midsommar tillönskas alla kunder och vänner!
Våra öppettider i helgen:
Midsommarafton: 10-14
Midsommardagen: Stängt
Söndag: 11-14

 

Öppettider i påsk!

Långfredagen 10-14
Påskafton: 10-14
Påskdagen: 11-14
Annandag påsk: 11-14

Glad påsk och hoppas att ni får tillfälle att blöta linan i helgen!

 

God Jul & Gott Nytt år!

Öppettider under julhelgen:
Julafton: STÄNGT
Juldagen: STÄNGT
Annandag Jul: STÄNGT
Nyårsafton: STÄNGT
Nyårsdagen: STÄNGT
Trettondagsafton 5/1: 10-14
Trettondagen: STÄNGT
Övriga dagar öppet som vanligt!
 

 

Vill önska alla kunder och vänner en riktigt trevlig midsommar. Vi har följande öppettider i helgen:
Midsommarafton: 10-14
Midsommardagen: Stängt
Söndag: 11-14
Välkomna!

 

2015-04-28

Öppettider i helgen:
Valborgsmässoafton: 10-15
1:a Maj 10-14
Lördag: 10-14
Söndag: 11-14
 

2015-04-28

Nytt stuk på hemsidan med mobilanpassning. Hoppas att ni gillar den!

God Jul!

Vill önska alla kunder och vänner God Jul och Gott Nytt År!
Öppettider under jul och nyår:
Julafton: Stängt
Juldagen: Stängt
Annandag jul: Stängt
Nyårsafton: Stängt
Nyårsdagen: Stängt
Trettondagsafton: 10-14
Trettondagen: Stängt
Övriga dagar ordinarie öppettider.
 

Kastkurs Flugfiske!

Gratis kastkurs för nybörjare den 7/6 under Ullared Game Fair. Kursen genomförs av Vision och Fly-Dressing och anmälan måste göras till oss på tel. 0346-30068. Max 15deltagare. Mer info fås vid anmälan.

Öppettider Valborg & 1:a maj!

Valborgsmässoafton: 10-15
1:a maj: 10-14
Fredag: 10-18
Lördag: 10-14
Söndag: 11-14

 

Öppettider i påsk!

Långfredagen 10-14
Påskafton 10-14
Påskdagen 11-14
Annandag påsk 11-14
Glad Påsk!

God Jul!
Vi önskar alla vänner och kunder God Jul & Gott Nytt År.
Julafton, Juldagen, Annandag jul, Nyårsafton och Nyårsdagen har vi stängt. Övriga dagar öppet som vanligt.

 

Ullared Game Fair!
Nu laddar vi för fullt för årets Game Fair mässa den 7-8/6 kl. 9-17 båda dagarna(butiken öppet till 18 på fredagen)0. Mässområdet är mitt i Ullared och givetvis fri entré. Flera leverantörer på plats med bl.a. möjlighet att prova flugspön och linor. Givetvis massor av bra klipp under dagarna till kanonpriser. Mer info får ni på våran eller Ullared Game Fairs facebooksida. Välkomna!

 

Börja fiska!
Som tidigare år så hakar vi på ABUs och Sportfiskarnas kampanj för ungdomar upp till 16år. Ni köper ett set med spö, rulle, lina, metspö m.m. för endast 399:-, finns både haspel och spinn att välja på. Finns även möjlighet att låna setet mot en deposition på 200:-, kräver målsmans underskrift. Välkomna in i butiken så berättar vi mer.

 

2013-04-29 Öppettider!
Valborgsmässoafton: 10-16
1:a Maj: 10-14
Kristi himmelsfärds dag 9/5: 10-14

 

2013-04-03 Kunglig leverans!
3st Ambassadeur 5500CS Pro Rocket med tillhörande spö och lina sålda till Fbg:s kommun. Skall användas av Kungen och Drottningen på laxbron i Falkenberg den 4/4!

 

2013-03-25 Öppettider i påsk!
Vi har öppet följande tider i påsk:
Långfredagen: kl. 10-15
Påskafton: kl. 10-14
Påskdagen: kl. 11-15
Annandag påsk: kl. 11-14
Välkomna!

 

2013-02-14 Ny hemsida!

Då var det äntligen dags för vår nya hemsida/webshop. En modernare variant än den förra. Nu sker alla betalningar på säkert vis via Klarna med faktura, kort eller internetbank och inga avgifter tilkommer förutom frakten. Vår målsättning är att allt du ser på sidan skall finnas i lager och skickas inom 24 timmar från det att ordern är lagd. Sidan är fortfarande under uppbyggnad och mer varor fylls på efterhand. 

Välkomna!

Manufacturers